Jeffrey Jacobs (1988) is in het dagelijks leven chef-kok.

Net als bij het maken van heerlijke maaltijden, probeert hij in zijn fotografie met de juiste ingrediënten het perfecte plaatje te maken. 

Hij krijgt het fotograferen in de natuur al van jongs af aan mee. Als kleine jongen gaat hij samen met zijn vader de natuur in. Van zijn vader, die ook fotografeert, krijgt Jeffrey op 13-jarige leeftijd een analoge camera cadeau. Het fotograferen en zijn interesse in de natuurfotografie zijn toen echt begonnen. 

Jeffrey vind het nog steeds heerlijk om in de natuur te zijn. Hij houdt er van om dieren in hun natuurlijke omgeving te zien en fotograferen. Het liefste fotografeert hij vogels en zoogdieren. Spectaculaire actiebeelden en foto’s van vogels en zoogdieren in prachtig licht kenmerken zijn stijl. De laatste tijd maakt hij ook steeds meer uitstapjes naar landschap- en macrofotografie. En dit gaat hem uitzondelijk goed af!

 

 

 

Jeffrey Jacobs (1988) is a chef in daily life.

Just like making delicious meals, he tries in his photography to create the perfect picture with the right ingredients. He has been introduced to photographing in nature from an early age. As a little boy he goes out into nature with his father. At the age of 13, his father, who also photographs, gives Jeffrey an analog camera as a gift. Photography and his interest in nature photography really started then. Jeffrey still loves being in nature. He loves to see and photograph animals in their natural environment. He prefers to photograph birds and mammals. Spectacular action images and photos of birds and mammals in beautiful light characterize his style. Lately he has also been making more and more forays into landscape and macro photography. And this is going extremely well for him!